Bibliotheken

Vrijwilligersklussen in bibliotheken zijn populairder dan ooit! Een bibliotheek heeft meer vrijwilligers dan betaalde krachten en zijn waardevolle ambassadeurs van de bibliotheek. Zij dragen bij aan het versterken van de lokale en regionale verbondenheid tussen de bibliotheek en een wijk, dorp of stad. De vrijwilligerscoördinator is in opkomst en juist hen willen wij ondersteunen met onze ICT-oplossingen!

Hello's OnlineHello's ConnectHello's Academy

Bibliotheken

Ben je als bibliotheek op zoek naar een divers registratiesysteem dat zich aanpast aan de interne werkprocessen van de organisatie? Met ons registratiesysteem Hello's Online zorgen we ervoor dat jij meer tijd overhoudt voor het helpen van jouw vrijwilligers in hun sociale omgeving.

De voordelen van Hello's Online 

De diensten van Hello’s zijn ontwikkeld met mensen uit het werkveld. Wij hebben 15+ jaar kennis en praktijkervaring opgedaan binnen het sociale en publieke domein. Omdat wij midden in het veld werkten hebben wij gezien dat er op het gebied van registratiesystemen en werkprocessen veel onnodige energie verspild wordt. Dit kan anders, en dat is waarom Hello’s het voor alle gebruikers makkelijker en leuker wil maken!

 • Veilig en overzichtelijk
  We vinden het bij Hello’s super belangrijk dat er goed met (jouw) gegevens om wordt gegaan. Onze processen en documentatie laten we elk jaar grondig toetsen op de AVG wetgeving. Zo houden we onze oplossingen veilig.
 • Ontwikkeld door mensen uit het werkveld
  Veel systemen zijn saai vormgegeven, te ingewikkeld en er is nauwelijks nagedacht over degene die ermee gaat werken. Samen met consulenten, vrijwilligerscoördinatoren, vrijwilligers, managers en bestuursleden brachten we in kaart wat we dan wél wilden. Met behulp van de mensen op de werkvloer ontstond zo Hello’s Online. Persoonlijke aandacht, deskundige begeleiding en advies, voor, tijdens én na de implementatie, maken Hello’s een betrouwbare en professionele partner bij de keuze voor een registratiesysteem.
 • Verantwoording direct beschikbaar
  Altijd en overal informatie kunnen inzien op een persoonlijk, team of organisatie dashboard. Dit overzicht heeft iedere professional nodig om iedere dag te zien hoe de dienstverlening binnen de organisatie geregeld is.
Alle gegevens op één vellige plek, dat is wat je wenst!

Functionaliteiten 

Hello’s weet als geen ander wat professionals en vrijwilligers in zorg en welzijn belangrijk vinden. Focus hebben op de aandacht voor mensen. Onze ICT-oplossingen vereenvoudigen de administratieve taken door professionals de regie over hun (professionele) leven te geven zodat er meer tijd overblijft voor echte zorg.

Hello's Online
Hello's Connect
 • Tijdsregistratie

  In één keer een goed inzicht in de verdeling van tijd over de verschillende activiteiten. Daarnaast biedt de functionaliteit diverse mogelijkheden om managementinformatie te generen.

 • Ontwikkelingsplan

  Hello’s Online maakt het eenvoudig om een ontwikkelingsplan op te stellen. Hieraan zijn weer acties te koppelen die in dashboards zichtbaar worden.

 • Acties beheren

  Met deze slimme module kan je acties aanmaken en bewaren, zowel automatisch al handmatig. Nooit meer iets vergeten en elke dag zien wat je te wachten staat.

 • Intake vastleggen

  Stel zelf een intake samen voor een persoon of groep. Hiervoor wordt een dossier aangemaakt waarin o.a. rapportages, hulpvragen en matches worden vastgelegd.

 • Matches maken

  Een ondersteunde functionaliteit die alle interesses, voorkeuren en beschikbaarheid van personen samenbrengt. Het bij elkaar brengen van wensen was nog nooit zo makkelijk.

 • Logboek maken

  Het bij elkaar brengen van mensen bij cursussen, ontmoetingsactiviteiten of andere vormen van collectieve dienstverlening kan binnen deze functionaliteit geregistreerd worden.

 • Tevredenheid meten

  Is de burger (met hulpvraag), cliënt, mantelzorger, vrijwilliger of medewerker tevreden? Met deze functionaliteit is ‘tevredenheid meten’ allemaal gemakkelijk in kaart te brengen.

 • Netwerk bekijken

  In een handomdraai het (zorg)netwerk in kaart! Koppel organisaties of bestaande relaties uit Hello's Online en je hebt een volledig overzicht. Je weet hoeveel tijd dat bespaart!

 • Rapportages maken

  Organisaties stellen diverse eisen aan wat wel of niet te registreren. Hello’s sluit daarbij aan en maakt het proces makkelijk en efficiënt zodat je overal toegang hebt tot belangrijke informatie.

 • Voortgang monitoren

  Hoeveel en welke ondersteuning moet er zijn? Wat kan de persoon zelf of met anderen regelen? Nuttig bij de intake, de voortgang en bij de afsluiting van het traject. Zo volg je het proces optimaal.

 • Vacature

  Creëer je eigen aanmeldproces voor organisaties voor de aanmelding en het plaatsen van vacatures. Stel zelf in welke informatie nodig is voor effectieve match van de vacatures. Super flexibel en gemakkelijk in gebruik.

 • Dashboard

  Direct de managementinformatie zien die nodig is? Op een gebruiksvriendelijk dashboard helpen je verder met het overzicht en krijg een helder beeld van de actuele situatie.

 • Website beheren

  Zelf je pagina's vormgeven met de handige drag-and-drop blokkenbouwer. Bepaal dus zelf hoe iedere pagina eruit ziet. Afgeschermd of openbare pagina's, het is allemaal mogelijk!

 • Academie

  Stel zelf je training- en cursusaanbod samen met onze academietool! Bepaal de zelf de capaciteit per training, het aantal edities en de formulier van de aanmelding.

 • MAS stages

  Wil jij als organisatie samen met scholen, leerlingen en verenigingen bouwen om de maatschappelijke stage goed vorm te geven? Het systeem is dus gemakkelijk te gebruiken voor alleen MAS wensen!

 • Nieuws & Agenda

  Met deze deze functionaliteit bepaal jij hoe de vormgeving en inhoud eruit ziet. Visueel aantrekkelijk en zorg er met gemak voor dat jouw doelgroep op de hoogte blijft.

 • Reageren op vacatures

  Aanmeldprocedures zijn vaak ingewikkeld en duren lang. De doelgroep haakt af. Maar niet met deze software. Bepaal zelf welke informatie nodig is voor het snel reageren op een vacature.

 • Mobiel vriendelijk

  Ruim 57% van het internet bestaat inmiddels uit mobiel verkeer. Dit systeem is volledig mobiel geschikt voor een perfecte aansluiting op de doelgroep.

 • Notificaties

  Bepaal welke meldingen je wilt versturen en op welk moment. Activeer je doelgroep met meldingen over nieuwe vacatures. We denken graag met je mee en delen succesformules!

 • Informatievoorziening

  Hello's Connect is meer dan alleen vacaturematching. Bepaal hoe iedere pagina eruit ziet. Kies of de informatie openbaar zichtbaar is, of alleen voor ingelogde gebruikers.

lees hier alle ervaringen Bekijk de ervaringen van onze opdrachtgevers
 • In één opslag de belangrijkste informatie zien die ik nodig heb!
  Friso
  Manager Welzijn
 • Hello’s is een laagdrempelige organisatie, doe maar gewoon, dat is het motto!
  Sintineke
  Management assistent
 • Een registratiesysteem zoals het bedoeld is: ondersteunend aan de werkzaamheden
  Leroy
  Teammanager
 • Verslaafd aan Hello's Online, matchen gaat met zoveel gemak
  Nicolet
  Sociaal werker
 • Drie systemen in één; dat is toch ideaal
  Paula
  Vrijwilligercoördinator bibliotheek
 • Nooit gedacht dat het inrichten en bijhouden van een vacaturebank zo vanzelf zou gaan
  Hannie
  Vrijwilligersmakelaar
 • Hello's stimuleert het contact tussen mensen, medewerkers en buurtbewoners.
  Wouter
  Directeur & bestuurder
 • Het is prettig dat Hello's ons werkveld kent, dat schakelt makkelijk
  Else
  Directeur
 • Wie had ooit gedacht dat ik registeren leuk zou vinden!
  Gerda
  Mantelzorgconsulent
 • Na lang zoeken een oplossing gevonden met deze vacaturebank voor maatschappelijke stages!
  Marieke
  MAS coördinator
 • Matchen was nog nooit zo leuk en makkelijk!
  Karin
  Sociaal werker

Contactformulier

Heb je een vraag, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je direct een afspraak inplannen? Laat dan hieronder een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je direct meer informatie?

Neem dan contact met Helene op via 023-2052 452 of e-mail naar

hello@hellos.nl

Contact

Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie. 

hello@hellos.nl 023 2052 452

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Hello's en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Download hier de Whitepaper