Groeien gaat niet alleen!

Wij vinden dat de beste oplossingen en hoogste kwaliteit voor onze klanten alleen worden bereikt als team. Want als elke partner doet waar ze goed in zijn, kunnen we direct aan de slag met de problemen van klanten en hulpbehoevenden. Zo ontstaan er wederzijdse voordelige samenwerkingen, waarbij alle betrokkenen winst behalen. Lees hieronder meer over onze partners.

WWZ Academie

Samen met de WWZ Academie is voor de eerste keer een praktische knoppencursus ontwikkeld voor het werken met een gemeentelijk registratiesysteem; de training Registratie Essentials voor het Sociaal Domein! Binnen Hello’s Online is een leerplatform gerealiseerd met dezelfde principes als Suite4Zorg met de mogelijkheid tot het invoeren en aanmaken van personen, organisaties, verslagen en beschikkingen.

 

ICT Recht

ICT Recht is de specialist op Legal, Security en Tech. Nieuwe wetgevingen op het gebied van privacy, voortdurende ontwikkelingen op het gebied van security en AI, of een versnelde vraag naar het digitaliseren van diensten. ICT recht is al jarenlang onze partner die Hello’s ondersteunt bij en met elk juridisch vraagstuk.

Somtoday

Somtoday en Hello’s hebben voor hun gezamenlijke klant Welzijn Barneveld een koppeling gerealiseerd tussen website van maatschappelijke stages en Somtoday. Via deze geautomatiseerde koppeling worden gegevens met betrekking tot gezamenlijke klanten (Onderwijsinstellingen) uit Somtoday overgenomen voor verdere verwerking in Hello’s.

LombokCare Foundation

LombokCare Foundation is een non-profit organisatie die zich bezighoudt met mensen met een lichamelijke/verstandelijke beperking en problemen rondom inclusie in Indonesië. LombokCare is met name actief op het eiland Lombok, maar hebben een impact op geheel Indonesië. Hello’s steunt deze foundation! Oprichtster Mindie Scheurs werkt met 9 professionals en vele vrijwilligers samen om mensen met een beperking te ondersteunen door het leveren van diensten die zij nodig hebben door o.a. het actief ondersteunen van deelname in de samenleving en het motiveren van mensen om onze inclusie beweging te volgen via families en gemeenschappelijk werk. Hello’s Online wordt ingezet voor registraties van o.a. deelnemers maar ook vrijwilligers in Lombok.  

Contact

Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie. 

hello@hellos.nl 023 2052 452

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Hello's en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Vraag hier onze brochure aan