Online matchen van vraag en aanbod: makkelijk en flexibel!

Hello’s Connect is een website met een gekoppeld matchingsplatform. Dit platform is te gebruiken als vacature- of academiebank of als buurthulpcentrale. Organisaties kunnen daarmee sneller en makkelijker vraag en aanbod bij elkaar brengen en delen. Daarnaast kun je met Hello’s Connect uitgebreide managementinformatie vinden en samenstellen.

De voordelen van Hello’s Connect

Een eigen website inrichten én beheren met een gekoppelde vacaturebank, dat kan met Hello's Connect. Zoals je van Hello’s gewend bent, is ook dit systeem zeer gebruiksvriendelijk en flexibel. 

 • Persoonlijk dashboard
  Elke gebruiker werkt met een eigen dashboard dat de belangrijkste informatie in één overzicht weergeeft over bijvoorbeeld de actuele vacatures. Zowel medewerkers als organisaties en vrijwilligers krijgen daarmee een helder beeld van de actuele situatie. Afhankelijk van de rol die je hebt binnen het platform wordt alleen de informatie gedeeld die op jouw rol van toepassing is.
 • Snel managementinformatie beschikbaar
  Met Hello’s Connect heb je op elk moment veilig en snel toegang tot belangrijke informatie. Met een druk op de knop maak je rapportages en verslagen. Uiteraard wordt managementinformatie op een overzichtelijke wijze weergegeven.
 • Makkelijk te koppelen met eigen website
  Het is mogelijk om ons matchingsplatform te koppelen aan je eigen website. Dit is zeer gebruiksvriendelijk en flexibel. Indien je toch liever een aparte website hebt dan kunnen we dat ook verzorgen.

Het matchingsplatform voor het sociaal domein!

Het matchingsplatform is volledig door de organisatie zelf in te stellen. Elke medewerker werkt met een eigen dashboard dat de belangrijkste informatie in één overzicht weergeeft over bijvoorbeeld de actuele vacatures. Uiteraard is ook managementinformatie makkelijk en snel beschikbaar.  

Overzichtelijk en veilig

Hello’s Connect is overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. We vinden het belangrijk dat elke gebruiker snel vindt wat hij/zij zoekt. Net als Hello’s Online is Hello’s Connect daarom ontwikkeld met mensen uit het werkveld. Ook hier is het belangrijk dat de gegevens die gebruikers achterlaten veilig zijn. Hello’s Connect voldoet aan de privacy- en veiligheidseisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Alles naar eigen wens instellen

Hello’s Connect bestaat uit verschillende functies, modules en filters waarvan jouw organisatie gebruik kan maken. Zowel de website als het matchingsplatform zijn geheel naar eigen wens in te richten en aan te passen. Daarmee kun je op ieder moment zelf kiezen welke functies en modules je wilt maken en gebruiken. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf hoe het het aanmeldproces van een organisatie, vrijwilliger of student eruit ziet. Maar ook de filters voor het platform zijn geheel naar eigen wens in te stellen. De support kan tevens door de beheerder zelf worden ingesteld. Zo kunnen bijvoorbeeld meest gestelde vragen worden opgenomen (FAQ) of een plek waar websitebezoekers hun vraag kunnen stellen.

 

Functionaliteiten van Hello's Connect

Dé activatietool voor het sociaal domein! Lies hier meer over alle functionaliteiten. 

Hello's Connect | vacaturebank
 • Vacature

  Creëer je eigen aanmeldproces voor organisaties voor de aanmelding en het plaatsen van vacatures. Stel zelf in welke informatie nodig is voor effectieve match van de vacatures. Super flexibel en gemakkelijk in gebruik.

 • Dashboard

  Direct de managementinformatie zien die nodig is? Op een gebruiksvriendelijk dashboard helpen je verder met het overzicht en krijg een helder beeld van de actuele situatie.

 • Website beheren

  Zelf je pagina's vormgeven met de handige drag-and-drop blokkenbouwer. Bepaal dus zelf hoe iedere pagina eruit ziet. Afgeschermd of openbare pagina's, het is allemaal mogelijk!

 • Academie

  Stel zelf je training- en cursusaanbod samen met onze academietool! Bepaal de zelf de capaciteit per training, het aantal edities en de formulier van de aanmelding.

 • MAS stages

  Wil jij als organisatie samen met scholen, leerlingen en verenigingen bouwen om de maatschappelijke stage goed vorm te geven? Het systeem is dus gemakkelijk te gebruiken voor alleen MAS wensen!

 • Nieuws & Agenda

  Met deze deze functionaliteit bepaal jij hoe de vormgeving en inhoud eruit ziet. Visueel aantrekkelijk en zorg er met gemak voor dat jouw doelgroep op de hoogte blijft.

 • Reageren op vacatures

  Aanmeldprocedures zijn vaak ingewikkeld en duren lang. De doelgroep haakt af. Maar niet met deze software. Bepaal zelf welke informatie nodig is voor het snel reageren op een vacature.

 • Mobiel vriendelijk

  Ruim 57% van het internet bestaat inmiddels uit mobiel verkeer. Dit systeem is volledig mobiel geschikt voor een perfecte aansluiting op de doelgroep.

 • Notificaties

  Bepaal welke meldingen je wilt versturen en op welk moment. Activeer je doelgroep met meldingen over nieuwe vacatures. We denken graag met je mee en delen succesformules!

 • Informatievoorziening

  Hello's Connect is meer dan alleen vacaturematching. Bepaal hoe iedere pagina eruit ziet. Kies of de informatie openbaar zichtbaar is, of alleen voor ingelogde gebruikers.

Zo ziet Hello's Connect eruit
 • Herkenbaar, overzichtelijk en duidelijke website met vacaturebank
 • Stel zelf je aanmeldformulieren en vacatures in
 • Overzichtelijke vacatures met een fraaie vormgeving
 • Beheer met gemak je eigen nieuws en agenda items
lees hier alle ervaringen Bekijk de ervaringen van onze opdrachtgevers
 • Wie had ooit gedacht dat ik registeren leuk zou vinden!
  Gerda
  Mantelzorgconsulent
 • Drie systemen in één; dat is toch ideaal
  Paula
  Vrijwilligercoördinator bibliotheek
 • Hello’s is een laagdrempelige organisatie, doe maar gewoon, dat is het motto!
  Sintineke
  Management assistent
 • Het is prettig dat Hello's ons werkveld kent, dat schakelt makkelijk
  Else
  Directeur
 • Een registratiesysteem zoals het bedoeld is: ondersteunend aan de werkzaamheden
  Leroy
  Teammanager
 • Hello's stimuleert het contact tussen mensen, medewerkers en buurtbewoners.
  Wouter
  Directeur & bestuurder
 • Nooit gedacht dat het inrichten en bijhouden van een vacaturebank zo vanzelf zou gaan
  Hannie
  Vrijwilligersmakelaar
 • Verslaafd aan Hello's Online, matchen gaat met zoveel gemak
  Nicolet
  Sociaal werker
 • Na lang zoeken een oplossing gevonden met deze vacaturebank voor maatschappelijke stages!
  Marieke
  MAS coördinator
 • Matchen was nog nooit zo leuk en makkelijk!
  Karin
  Sociaal werker
 • In één opslag de belangrijkste informatie zien die ik nodig heb!
  Friso
  Manager Welzijn

Contactformulier

Heb je een vraag, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je direct een afspraak inplannen? Laat dan hieronder een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je direct meer informatie?

Neem contact met Helene op via 023-2052 452 of e-mail naar

hello@hellos.nl 

Contact

Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie. 

hello@hellos.nl 023 2052 452

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Hello's en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Vraag hier onze brochure aan