We besloten om het heft in eigen hand te nemen

De initiatiefnemers van Hello’s zijn Michel Veenstra en Monica Blokker. Twee professionals uit de praktijk met een groot hart voor het sociaal domein. Zij werkten jarenlang bij diverse vrijwilligers-, welzijns- en mantelzorgorganisaties.

Hoe het allemaal begon…

 

Wij willen registratie en rapportage in het sociale en publieke domein, makkelijker, beter én leuker maken! Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie.

De initiatiefnemers van Hello’s zijn Michel Veenstra en Monica Blokker. Twee professionals uit de praktijk met een groot hart voor het sociaal domein. Zij werkten jarenlang bij diverse vrijwilligers-, welzijns- en mantelzorgorganisaties. Het registratiesysteem was vaak traag en duur en het was lastig om er de juiste informatie uit halen. Registreren kostte veel tijd. Dat ging ten koste van de oprechte aandacht voor cliënten en vrijwilligers. Zonde!

Als je kijkt naar de systemen waar je mee werkt zie je dat deze saai ogen. Je weet soms niet op welke knop je moet drukken om je rapportages te maken of de gegevens zijn incompleet. Helaas worden er vaak systemen ontwikkeld en geïmplementeerd die niet aansluiten bij de mensen die er dagelijks mee werken.
Voor ons was dit reden genoeg om de handen in één te slaan met mensen uit de prakrijk en het heft in eigen hand te nemen.

Want wij zijn ervan overtuigd: cliëntregistratie- en monitoring kan makkelijker, beter én leuker. Samen met consulenten, vrijwilligerscoördinatoren, vrijwilligers, zorgmanagers en bestuursleden brachten we in kaart wat ze dan wél wilden. Gebaseerd op ervaringen en voorbeelden uit de praktijk. Zodoende creëerden wij in samenwerking met deze enthousiaste groep het nieuwe registratiesysteem van Hello’s Online.

Het team van Hello’s online staat voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. We onderhouden nauw contact en streven naar langdurige relaties. Wij bieden deskundige begeleiding en advies, voor, tijdens én na de implementatie en zijn er wanneer je ons nodig hebt. Alles voor een lach!

Waarom Hello’s?

Hello’s is afgeleid van ‘Hallo’: elkaar gedag zeggen. Het herinnert aan de sociale uiting om iemand welkom te heten. Hello's vind het belangrijk dat iedereen zich welkom en thuis voelt. Hello’s Online is ontwikkeld om mensen te helpen. Maar ook om hun werkdag leuker te maken! Hello’s heeft slechts één doel, jouw werk makkelijker, beter en leuker maken. Maak kennis met het leuke en professionele team dat zich hiervoor inzet!

 • Monica Blokker Directeur Doorpakken

  Monica heeft ervaring met organisatie-, project- en teamontwikkeling binnen het sociaal domein. In het verleden bekleedde ze diverse functies binnen zorg en welzijn. Daarbij was zij zelf gebruiker van diverse registratiesystemen en weet als geen ander dat een systeem gebruiksvriendelijk moet zijn.

 • Michel Veenstra Directeur Tevreden Klanten

  Michel brengt ervaring in verander-, procesmanagement en teamontwikkeling. Want is er meer dan alleen het ontwikkelen en implementeren van het systeem. Er moet ook mee gewerkt worden en daarom staat de gebruiker bij Hello’s Online centraal.

 • Helene Henckens Klantvriendelijke Regisseur

  Heb je een vraag over Hello’s Online; dan komt je bij Helene terecht. Deze dame wil je gewoon spreken! Ze heeft altijd een goed advies voor in petto. En die glimlach op je gezicht? Die krijg je er gewoon bij kado

 • Debbie Schreurs Support Topper

  Debbie houdt van haar werk én van Hello’s. Ze staat voor je klaar om al je vragen over Hello's te beantwoorden. Wat je vraag ook is, aarzel niet om haar te bellen! Zij maakt graag tijd voor je vrij.

 • Karel van der Kuijl Analytische Architect

  Karel is degene die ervoor zorgt dat Hello's Online leuker, beter en gemakkelijker werkt. Hij is scherp en analytisch. Hoe groot de uitdaging ook is, Karel denkt graag mee en is pas tevreden als er een perfecte oplossing is!

 • Jeffrey Schut Gouden Developer

  Een nieuwe module of functionaliteit bouwen? Laat dat maar aan Jeffrey over! Hij bijt zich graag vast in toffe projecten en schrikt niet terug van een strakke deadline. Iemand die denkt in oplossingen in plaats van problemen. Dat is precies wat we nodig hebben bij Hello's.

 • Patrick Vink Gedreven Gegevensbewaker

  Wij vinden het bij Hello's belangrijk dat al je gegevens veilig zijn in ons registratiesysteem. Patrick neemt het serverbeheer voor zijn rekening en bewaakt daarmee de gegevens. Hij zorgt ervoor dat Hello's Online in een veilige omgeving staat zodat onze gebruikers er met een gerust hart in kunnen werken!

 • Jorick van der Smaal Online design, maar dan anders

  Jorick neemt het online creatief design van Hello's voor zijn rekening. En creatief is hij zeker want hij doet de dingen graag anders. Dat is nét wat we nodig hebben bij Hello's, iemand die slimme én no-nonsense oplossingen bedenkt!

 • Martin Reimerink Implementatiekoning

  Martin is de rots in de branding bij de implementatie van Hello's Online. Het liefst helpt hij gebruikers om dat zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. De waardering die hij daarvoor terugkrijgt geeft Martin enorm veel energie.

 • Laura Monhemius Deskundige AVG-dame

  Dat Hello's als eerste registratiesysteem in Nederland het Privacy Verified Certificaat heeft, komt onder andere door het fantastische juridisch advies van Laura. Ze controleert of de werkwijze van Hello's voldoet aan de privacy- en telecommunicatiewetgeving en adviseert deskundig over de AVG.

 • Irene Put Communicatie Koningin

  Irene verzorgt alles op het gebied van de (online) communicatie. Ze coördineert teksten en zorgt dat de inhoud van de website up-to-date blijft. Daarnaast maakt én verspreidt ze de nieuwsbrieven, blogs en social media berichten.

lees hier alle ervaringen Bekijk de ervaringen van onze opdrachtgevers
 • Nooit gedacht dat het inrichten en bijhouden van een vacaturebank zo vanzelf zou gaan
  Hannie
  Vrijwilligersmakelaar
 • Het is prettig dat Hello's ons werkveld kent, dat schakelt makkelijk
  Else
  Directeur
 • Matchen was nog nooit zo leuk en makkelijk!
  Karin
  Sociaal werker
 • Na lang zoeken een oplossing gevonden met deze vacaturebank voor maatschappelijke stages!
  Marieke
  MAS coördinator
 • Een registratiesysteem zoals het bedoeld is: ondersteunend aan de werkzaamheden
  Leroy
  Teammanager
 • Verslaafd aan Hello's Online, matchen gaat met zoveel gemak
  Nicolet
  Sociaal werker
 • Wie had ooit gedacht dat ik registeren leuk zou vinden!
  Gerda
  Mantelzorgconsulent
 • In één opslag de belangrijkste informatie zien die ik nodig heb!
  Friso
  Manager Welzijn
 • Hello’s is een laagdrempelige organisatie, doe maar gewoon, dat is het motto!
  Sintineke
  Management assistent
 • Drie systemen in één; dat is toch ideaal
  Paula
  Vrijwilligercoördinator bibliotheek
 • Hello's stimuleert het contact tussen mensen, medewerkers en buurtbewoners.
  Wouter
  Directeur & bestuurder

Contactformulier

Heb je een vraag, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je direct een afspraak inplannen? Laat dan hieronder een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je direct meer informatie?

Neem dan contact met Helene op via 023-2052 452 of e-mail naar

hello@hellos.nl 

Contact

Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie. 

hello@hellos.nl 023 2052 452

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Hello's en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Download hier de Whitepaper