Hello's nieuws en actualiteiten

Wij houden je op de hoogte van nieuws rond Hello's, maar geven je ook updates over nieuws uit onze branche. Lees hier over demo's, events, ons nieuws en inspirerende blogs.

Waarom Buro Henck voor Hello's koos

Buro Henck groeit; uit zijn voegen om precies te zijn. En dat is natuurlijk fantastisch nieuws. Bedrijfsgroei betekent bloei, maar daar komt natuurlijk ook het één en ander bij kijken. Zo was er bij ons een drang naar meer structuur en betere systemen. En laten we eerlijk zijn, die systemen waren bij ons niet alleen gewenst, maar ook hard nodig!

De uitdagingen van bedrijfsgroei bij Buro Henck

Met een volledig remote team mist Buro Henck de luxe van een fysiek kantoor waar je snel en soepel zaken kunt regelen. Je kunt je voorstellen dat in zo’n setting structuur niet alleen belangrijk is, maar letterlijk cruciaal. Naarmate we groeiden, werd pijnlijk duidelijk dat onze structuur tekortschoot. En dat is natuurlijk een recept voor fouten bij bedrijfsgroei, vooral met een overvolle agenda. Daarom was het hoog tijd om onze aanpak en structuren te herzien. We hadden een systeem nodig waarmee we in één opslag op de hoogte waren van al onze processen en de voortgang. Denk aan (nieuwe) klanten of de onboarding van nieuwe teamleden.

Onze speurtocht naar het perfecte systeem

En zo begon onze zoektocht naar een passend registratiesysteem. Een systeem dat van alles kon: van urenregistratie en follow-ups tot onboarding – een échte alleskunner dus. In gesprek met verschillende softwareleveranciers bleek het vinden van de perfecte match lastiger dan verwacht. Steeds was er iets dat niet helemaal voldeed aan onze wensen, waardoor het nooit 100% goed voelde voor Buro Henck. Totdat één van onze teamleden met een grandioos idee kwam: ”Hebben wij niet al een klant die gespecialiseerd is in registratiesystemen?” Natuurlijk, Hello’s!

De oplossing was dichterbij dan gedacht

Al jaren hebben wij een fijne samenwerking met Hello’s. Dit bedrijf is een ster in het leveren van registratiesystemen die bekend staan om efficiëntie, gebruiksgemak en snelheid – gericht op  non-profitorganisaties in de zorg- en welzijnssector. Gezien deze doelgroep dachten wij als belbureau niet direct aan Hello’s om onze bedrijfsgroei op te vangen. Maar eenmaal aan tafel met hen veranderde alles. Ons hele team was meteen enthousiast, en zo bleek Hello’s de ideale partner om de bedrijfsgroei van Buro Henck de nodige structuur te geven. Maar waarom Hello’s dan wel?

Hello’s: het ideale registratiesysteem voor de bedrijfsgroei van Buro Henck

Hello’s onderscheidt zich van de rest. Ze beloven pure eenvoud en een systeem dat niet alleen functioneel is maar ook nog eens leuk om mee te werken. Het systeem is extreem gebruiksvriendelijk en geeft ons in één oogopslag een helder overzicht van alle lopende processen en wat er nog moet gebeuren. Hello’s is ook ideaal voor mij om achteraf informatie te verzamelen, bijvoorbeeld hoe lang het inwerkproces precies duurt, welke offertes lopen en wie ik nog moet nabellen. Alles is gestructureerd in één systeem, perfect om samen in te werken.

Maatwerk met Hello’s

Dankzij Hello’s beschikt Buro Henck nu over een registratiesysteem dat perfect is afgestemd op onze specifieke behoeften. We hebben al onze stappen kunnen integreren, wat zorgt voor een heldere en visuele structurering – écht maatwerk dus. En alsof dat nog niet genoeg was, bleek de prijs ook nog eens geweldig. Hello’s bleek zelfs de voordeligste optie van allemaal. Na ontvangst van de offerte zijn we direct akkoord gegaan en waren we binnen twee weken operationeel.

Hello’s levert wat het belooft: registratie blijft simpel, efficiënt en zelfs leuk. Met Hello’s aan onze zijde is Buro Henck nu klaar voor nog meer bedrijfsgroei en toekomst-proof.

Vraag hier onze brochure aan