Hello's nieuws en actualiteiten

Wij houden je op de hoogte van nieuws rond Hello's, maar geven je ook updates over nieuws uit onze branche. Lees hier over demo's, events, ons nieuws en inspirerende blogs.

Hello's Connect | Dé online vacaturebank

Waarom een online vacaturebank inzetten?

Het vinden en matchen van vrijwilligers in het sociaal en publiek domein kan een uitdagende taak zijn. Traditionele wervingsmethoden kosten tijd en middelen, maar met de komst van online vacaturebanken kunnen organisaties hun wervingsproces efficiënter en effectiever beheren. In deze blog bespreken we de voordelen van een online vacaturebank die je zelf ingericht en hoe het tijdwinst oplevert. Hello’s Connect kan u dit allemaal bieden!

Maatwerk per organisatie

Hello’s Connect is een online vacaturebank die zelf ingericht kan worden. Het geeft iedere organisatie de vrijheid om de structuur, vormgeving en functionaliteiten aan te passen aan specifieke behoeften. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld specifieke filters toegevoegd worden die relevant zijn het vakgebied, zoals ervaring met bepaalde doelgroepen of persoonlijke interesses.

Tijdwinst

Een van de grootste voordelen van een online vacaturebank is de tijdwinst die het biedt bij het werven en selecteren van vrijwilligers. Organisaties kunnen vacatures direct plaatsen en aanpassingen maken waar nodig en kandidaten kunnen gemakkelijk solliciteren.

Bredere bereikbaarheid

Met een online vacaturebank kunnen vacatures onder de aandacht gebracht worden bij een breder publiek. Door de zichtbaarheid te vergroten, neemt de kans toe om de juiste kandidaat te vinden.

Efficiëntie

Met een online vacaturebank wordt tijd bespaard op het gebied van het automatiseren van taken door geautomatiseerde processen, zoals het invullen van formulieren. Door specifieke zoekfilters in te stellen kunnen er sneller vrijwilligers gevonden worden die aan de gewenste criteria voldoen. Daarnaast heeft iedereen binnen de organisatie toegang tot dezelfde gegevens, wat het communicatieproces versnelt.

Kostenbesparing

Door zelf een online vacaturebank in te richten wordt er op termijn kosten bespaard. Het eigen wervingsproces kan beheerd worden, wat kosten bespaard.

Metrics

Hello’s Connect biedt uitbreide statistieken en rapportages, waardoor er inzicht verkregen wordt in het wervingsproces. Door deze gegevens te analyseren, kunnen strategieën verbeterd worden.

Matchen

Naast het werven van nieuwe vrijwilligers kan Hello’s Connect ook ingezet worden bij het matchen tussen een hulpvraag en een vrijwilliger. Een voorbeeld hiervan is het aanvragen van burenhulp. Maar denk ook aan het matchen van stageplaatsen en stagiaires. 

Hello’s Connect

Hello’s Connect is een krachtige online applicatie voor organisaties in het sociaal en publiek domein. Het biedt maatwerk, efficiëntie, tijdwinst en een kostenbesparing. Door deze voordelen optimaal te benutten, kunnen organisaties het wervingsproces stroomlijnen en succesvoller zijn in het aantrekken van nieuwe vrijwilligers.

Interesse in hoe Hello’s Connect eruit ziet en hoe het werkt? Op dinsdag 28 mei van 10:00 uur tot 11:00 uur geven wij een Online Demo. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: [email protected]. Tot dan!

Vraag hier onze brochure aan