Hello's relatiemiddag

Op donderdag 10 oktober 2024 zijn al onze relaties en andere geïnteresseerden uitgenodigd voor de Hello's relatiemiddag. Mis dit niet!

Op donderdag 10 oktober 2024 zal de eerste Hello's relatiemiddag plaatsvinden. Al onze relaties en andere geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom! De middag zal aan iedereen kosteloos worden aangeboden. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Het belooft een inspirerende middag te worden. Wouter Hart, bekend van zijn boeken 'De oplossingenmachine', 'Anders  vasthouden' en 'Verdraaide organisaties', is onze hoofdspreker. Wouter zal ingaan op het gedrag dat we uitlokken met onze verantwoording. Hij wil mensen prikkelen om beter stil te staan bij het goede verhaal en de plek die regels en resultaten daarin hebben.

Na een korte pauze zal Eva Bos, adviseur innovatie, kwaliteit en kinderarmoede bij Sociaal Werk Nederland, spreken. Eva neemt je mee in hoe jouw organisatie toegevoegde waarde en de impact van sociaal werk kan laten zien. Ze laat je zien hoe je prestaties concreet maakt, kan sturen op kwaliteitsverbeteringen en hoe je met opdrachtgevers inzicht geeft in de werkelijke impact van projecten en interventies.

Aansluitend zal Kübra Kasikci, adviseur innovatie en transformatie bij Kwadraad, ons meenemen aan de hand van praktijkvoorbeelden. Kübra geeft voorbeelden van hoe je effectmetingen licht en klein kan maken en geeft hier na de relatiemiddag ook graag een vervolg aan.

Afsluitend is er de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en je netwerk uit te breiden. 

De middag zal zeker tot denken aanzetten en kan direct meegenomen worden in het eigen werk de volgende dag. Mis deze kans niet en meld je aan via onderstaand formulier!

Aanmelden

Ja, ik meld me aan voor de Hello's relatiemiddag op donderdag 10 oktober 2024.

Goed bereikbaar!
  • Gelegen op 5 minuten van de N216. Gratis parkeergelegenheid op een paar minuten loopafstand.
  • Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers. Afsluiting met een hapje en drankje.
Vraag hier onze brochure aan