Hello's is gecertificeerd!

Hello's (her)certificeert zich voor ISO27001, NEN7510 en EPV certificeringen en slaagt voor technische testen.

In het afgelopen jaar heeft Hello's een aantal belangrijke mijlpalen behaald op het gebied van certificering. Dit zijn natuurlijk technische zaken, maar we denken dat het juist leuk is om dit te delen met onze achterban.

Hello's is een registratiesysteem voor organisaties in het Sociaal en Publiek Domein. Onze missie is om registratie en rapportage makkelijker, beter en leuker te maken. Dus ook als het om onze eigen certificeringen gaat geven we graag begrijpelijke informatie.

Het behalen van een keurmerk is belangrijk, omdat het aantoont dat wij als organisatie aan de nationale en internationale standaard voldoen en dat is belangrijk voor onze klanten. Onze klanten bieden o.a. zorg aan hun cliënten, patiënten, vrijwilligers, mantelzorgers en medewerkers. Om die zorg te kunnen verlenen is het noodzakelijke dat wij garanderen dat de uitwisseling van gegevens die daarvoor nodig is op de juiste manier beschermd is.

Hello's heeft drie keurmerken: de ISO 27001, de NEN 7510 en het keurmerk van de Extended Privacy Verified Certificering (EPV).

De ISO 27001 en NEN 7510 zijn certificeringen die aantonen dat we de juiste beveiligingsmaatregelen hebben genomen om ongewenste toegang, gebruik, openbaarmaking, wijziging of vernietiging van informatie te voorkomen.

De ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. In deze standaard staat beschreven hoe er procesmatig om gegaan kan worden met het beveiligen van informatie.

De NEN 7510 is een afgeleide van ISO 27001. Zij gaat over informatiebeveiliging binnen de gezondheidszorg. Hiermee waarborgen we de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van alle informatie die verzameld wordt voor verantwoorde zorg.

De ISO 27001 en NEN 7510 helpen ons om onze beveiliging te optimaliseren, ook omdat we hierover elke maand een overleg hebben met specialisten.

De EPV is een keurmerk voor organisaties die de privacy van hun klanten willen beschermen. Het is specifiek gericht op de bescherming van persoonlijke gegevens en de naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Als een organisatie het EPV-keurmerk heeft behaald, betekent dit dat ze aan de AVG eisen voldoet en dat ze dit heeft aangetoond aan een onafhankelijke partij.

Even tussen haakjes: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een Europese wet die zorgt voor bescherming van persoonlijke gegevens van individuen binnen de Europese Unie (EU). De AVG zorgt ervoor dat organisaties persoonlijke gegevens op een verantwoorde manier behandelen en beschermen. Dit betekent bijvoorbeeld dat organisaties toestemming moeten vragen aan individuen voordat ze hun gegevens gebruiken, en dat ze duidelijk moeten maken hoe ze de gegevens gebruiken. Maar dat terzijde.

Tot slot hebben we ook intensieve technische testen op ons platform afgesloten met succes. In het kort: hackers proberen dan op allerlei manieren in het systeem te komen en schade aan te brengen. Dat is niet gelukt. Dit betekent dat ons platform aan de hoogste eisen voldoet op het gebied van performance, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Onze klanten kunnen dus ook op technisch vlak rekenen op professioneel en kwalitatief hoogwaardig werk.

Drie keurmerken en de belofte dat onze klanten ook technisch kunnen rekenen op een fantastisch systeem. Wij gaan met hoge verwachtingen het nieuwe jaar in. En wij benadrukken vol trots: met Hello's kun je erop vertrouwen dat je informatie veilig is terwijl wij ons er dagelijks voor in blijven zetten om registratie en rapportage makkelijker, beter én leuker te maken.

#informatiebeveiliging #cybersecurity #dataprotection

lees hier alle ervaringen Bekijk de ervaringen van onze opdrachtgevers
 • Matchen was nog nooit zo leuk en makkelijk!
  Karin
  Sociaal werker
 • In één opslag de belangrijkste informatie zien die ik nodig heb!
  Friso
  Manager Welzijn
 • Hello's stimuleert het contact tussen mensen, medewerkers en buurtbewoners.
  Wouter
  Directeur & bestuurder
 • Verslaafd aan Hello's Online, matchen gaat met zoveel gemak
  Nicolet
  Sociaal werker
 • Na lang zoeken een oplossing gevonden met deze vacaturebank voor maatschappelijke stages!
  Marieke
  MAS coördinator
 • Hello’s is een laagdrempelige organisatie, doe maar gewoon, dat is het motto!
  Sintineke
  Management assistent
 • Nooit gedacht dat het inrichten en bijhouden van een vacaturebank zo vanzelf zou gaan
  Hannie
  Vrijwilligersmakelaar
 • Het is prettig dat Hello's ons werkveld kent, dat schakelt makkelijk
  Else
  Directeur
 • Een registratiesysteem zoals het bedoeld is: ondersteunend aan de werkzaamheden
  Leroy
  Teammanager
 • Wie had ooit gedacht dat ik registeren leuk zou vinden!
  Gerda
  Mantelzorgconsulent
 • Drie systemen in één; dat is toch ideaal
  Paula
  Vrijwilligercoördinator bibliotheek

Contactformulier

Heb je een vraag, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je direct een afspraak inplannen? Laat dan hieronder een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je direct meer informatie?

Neem dan contact met Helene op via 023-2052 452 of e-mail naar

hello@hellos.nl

Contact

Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie. 

hello@hellos.nl 023 2052 452

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Hello's en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Download hier de Whitepaper