Hello’s, gewoon omdat het makkelijk kan

Onze klanten leveren een grote bijdrage aan het geluk en welzijn van duizenden mensen in Nederland. Hello’s is er van overtuigd dat zij hun werk beter uitvoeren als ze kunnen rekenen op de ondersteuning van goede software. Voor degenen die Hello’s nog niet kennen: wij zijn een registratiesysteem voor organisaties in het Sociaal en Publiek Domein. Onze missie is registratie en rapportage makkelijker, beter én leuker maken!

Ook al weten we dat we een snel en gemakkelijk systeem hebben ontwikkeld, toch zijn we altijd even verrast als iemand anders ons daarop wijst. Kort geleden werden we gebeld door een klant die op zeer korte termijn een nieuw project op had moeten starten. Hij belde ons oprecht trots dat hem dat binnen 25 minuten was gelukt. Natuurlijk ben je er nog niet als je een project in onze software hebt ingevoerd. Maar de basis (Wat ga je registeren? Welke management informatie heb je nodig?) staat dan in elk geval.

Als gebruiker werk je aan de voorkant van een registratiesysteem. Dat is de plaats waar je gegevens invoert. Op het moment dat je een nieuw project opzet, zoals onze trotse klant, werk je aan de achterkant, aan de kant van de beheerder.

Voordat wij begonnen met ontwikkelen hebben we heel veel systemen onderzocht en wij ontdekten dat het zwakke punt vaak zit aan deze beheerderskant. De lay-out en het gebruikersgemak wordt aan de voorkant laagdrempelig gemaakt maar het beheren niet. Dat is zo ingewikkeld dat het alleen uitgevoerd kan worden door de leverancier. Dus voor elke aanpassing neem je noodgedwongen contact op met de ontwikkelaar die hier tijd voor nodig heeft en uiteraard een factuur stuurt.

Om de voordelen van een registratiesysteem optimaal te benutten besloten wij dat het belangrijk is dat onze klanten zelf deze aanpassingen kunnen doen. Het werkt sneller, efficiënter, flexibeler en, niet onbelangrijk, het is vriendelijk voor de maandelijkse factuur. Dat is de reden dat we niet alleen de voorkant maar ook de achterkant van het systeem gebruiksvriendelijk hebben gemaakt.

In onze beheerdersomgeving werken wij met een overzichtelijke structuur die wordt ondersteund door kleuren en iconen. Het werkt prettig omdat het er visueel aantrekkelijk uitziet, je kunt er niet in verdwalen en je mag fouten maken. Als je per ongeluk iets doet wat je niet zou moeten doen dan zorgt het systeem er voor dat er geen gevolgen zijn. Wij hebben hiermee een registratiesysteem ontwikkeld waar de gebruikers aan de knoppen kunnen draaien. Onze klanten hebben zelf de regie en dat is van grote waarde voor de organisatie en voor het team.

We durven wel te stellen dat we er erg trots zijn dat we daar bovenop, nog een extra mogelijkheid toe hebben weten te voegen: het dashboard. Het dashboard is de schakel tussen de beheerder en de gebruiker. Zodra een medewerker of vrijwilliger gegevens invoert aan de voorkant, wijzigt het dashboard automatisch. Alle partijen kunnen direct zien hoe de zaken er voor staan en dat maakt het beter én leuker. Daar houden we van bij Hello’s!

Om de eigen controle van een organisatie sluitend te krijgen leiden wij bij elke klant een eigen medewerker op. Deze admin is geen ICT-er maar wel volledig toegerust om collega’s support te geven als de parate kennis even hapert. En natuurlijk zijn wij van Hello’s zelf ook altijd stand-by maar de ervaring leert ons dat dat niet nodig is. Onze supportafdeling krijgt nauwelijks vragen. Welke software leverancier kan ons dat nazeggen?

Benieuwd wat een makkelijk en leuk registratiesysteem voor jouw organisatie kan doen? Neem contact met ons op voor een bijzondere kennismakingsdemo. En vraag ons gratis whitepaper aan, dan krijg je meteen een handige checklist waaraan een goed registratiesysteem moet voldoen.

 

 

lees hier alle ervaringen Bekijk de ervaringen van onze opdrachtgevers
 • Hello’s is een laagdrempelige organisatie, doe maar gewoon, dat is het motto!
  Sintineke
  Management assistent
 • Na lang zoeken een oplossing gevonden met deze vacaturebank voor maatschappelijke stages!
  Marieke
  MAS coördinator
 • Wie had ooit gedacht dat ik registeren leuk zou vinden!
  Gerda
  Mantelzorgconsulent
 • Hello's stimuleert het contact tussen mensen, medewerkers en buurtbewoners.
  Wouter
  Directeur & bestuurder
 • Nooit gedacht dat het inrichten en bijhouden van een vacaturebank zo vanzelf zou gaan
  Hannie
  Vrijwilligersmakelaar
 • Een registratiesysteem zoals het bedoeld is: ondersteunend aan de werkzaamheden
  Leroy
  Teammanager
 • Verslaafd aan Hello's Online, matchen gaat met zoveel gemak
  Nicolet
  Sociaal werker
 • In één opslag de belangrijkste informatie zien die ik nodig heb!
  Friso
  Manager Welzijn
 • Matchen was nog nooit zo leuk en makkelijk!
  Karin
  Sociaal werker
 • Het is prettig dat Hello's ons werkveld kent, dat schakelt makkelijk
  Else
  Directeur
 • Drie systemen in één; dat is toch ideaal
  Paula
  Vrijwilligercoördinator bibliotheek

Contactformulier

Heb je een vraag, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je direct een afspraak inplannen? Laat dan hieronder een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je direct meer informatie?

Neem dan contact met Helene op via 023-2052 452 of e-mail naar

hello@hellos.nl

Contact

Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie. 

hello@hellos.nl 023 2052 452

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Hello's en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Download hier de Whitepaper