Hello's nieuws en actualiteiten

Wij houden je op de hoogte van nieuws rond Hello's, maar geven je ook updates over nieuws uit onze branche. Lees hier over trainingen, events, ons nieuws en inspirerende blogs.

Hello's Next Gen: The Sky is the limit

 

 

The Sky is the limit maar niet voor Hello’s

Hoe spannend is dat?! Naast Hello’s Online en Hello’s Connect (vacaturebank), gaan we een nieuw platform ontwikkelen. En in dat platform zit een groot deel van de wensen die klanten de afgelopen jaren met ons gedeeld hebben.

Waarom doen we dit?
We willen het mooiste en beste platform bouwen in het sociale en publieke domein. Dat hebben we al, maar nu nog beter, veiliger en met de modernste technieken!

Zo kunnen we putten uit kennis van miljoenen programmeurs over de hele wereld. Ook kan je als klant nog veel meer zelf inrichten: je kan alles noemen zoals jij wil, je kan tevredenheidslijsten, voortgang of elke andere vorm van enquêtes via een linkje naar klanten, deelnemers of vrijwilligers sturen en het staat direct in het systeem. Nog meer tijdsbesparing.

Je kan afhankelijkheden maken in bijvoorbeeld intakes of logboeken. Dus afhankelijk van de vraag kom je ergens anders in het systeem. Je kan zelf velden aanmaken en bepalen of dit bijvoorbeeld een button, drop down of een tekstveld is. Ook kan je makkelijker zelf API koppelingen maken en eigen exports. The sky is the limit!

Next Gen Taskforce
Hoewel we zelf uit het werkveld komen, denken we niet alles te weten. Daarom hebben we klanten gevraagd deel te nemen in een Next Gen Taskforce. Om te komen met ideeën, functionaliteiten en te testen. Zo heb je als klant direct invloed op het systeem.

Er is al een taskforce samengesteld, maar voel jij ook de behoefte om invloed uit te oefenen op hoe Hello’s Next Gen gaat werken? Meld je dan aan op: nextgen@hellos.nl en dan bespreken we het. Klanten in de taskforce krijgen ook een financieel voordeel bij een eventuele overstap.

Contact

Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie. 

hello@hellos.nl 023 2052 452

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Hello's en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Vraag hier onze brochure aan