Hello's nieuws en actualiteiten

Wij houden je op de hoogte van nieuws rond Hello's, maar geven je ook updates over nieuws uit onze branche. Lees hier over demo's, events, ons nieuws en inspirerende blogs.

Nieuwe functionaliteit voor Hello's Online: Tijdschrijven

Begin dit nieuwe jaar is de functionaliteit Tijdschrijven voor al onze klanten online gegaan. Deze functionaliteit is bijzonder omdat we die samen met vijf verschillende klanten hebben ontwikkeld! We hebben er alles aan gedaan om een gebruiksvriendelijke functionaliteit te ontwikkelen die voor elke organisatie toepasbaar is. Je kan dus nu nog makkelijker, beter en leuker je tijd wegschrijven en je verlof bijhouden.

Gebruik voor de medewerker

Als organisatie wil je dat medewerkers op elk moment van de werkdag de gewerkte en ingeplande uren kunnen inzien. In Hello’s bevindt zich per week een overzicht waarin medewerkers per project, verlof, groep of gemaakt kilometer kunnen invoeren. Tijdens de implementatie wordt bepaalt op welke groepen/projecten er wordt geregistreerd. Dit is gebruiksvriendelijk voor de medewerkers, omdat zij dus altijd alleen datgene zien dat voor hen van toepassing is. Na het invoeren van de week worden de uren opgeslagen en kan de manager accorderen.

Hello's Online Tijdschrijven

 

Overzicht is belangrijk voor zowel medewerkers managers. De uren worden overzichtelijk bijgehouden op de eigen profiel pagina en in real-time kan de stand ingekeken worden. In de toekomst registeren, je verlof voor de zomervakantie invoeren, overzicht van plus / min uren inzien; het kan allemaal.

 

Gebruik voor de medewerker

Daarnaast ontvangen managers een goed beeld van de tijdsverdeling over de verschillende activiteiten. Op een persoonlijk dashboard wordt op elk gewenst moment managementinformatie gegenereerd. Dit kan in verschillende overzicht getoond worden. Daarnaast is het mogelijk om diverse CSV exports te maken. En niet te vergeten hebben we voor medewerkers die alleen accorderen een speciaal recht gemaakt. Zo is het mogelijk om alleen de functionaliteit ‘tijdschrijven’ te zien i.p.v. alle clientregistratie.

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een kijkje nemen? Vraag dan snel een demo aan. Wij nemen graag de tijd voor je en geven vrijblijvend uitleg over de gebruiksvriendelijke tijdschrijf functionaliteit!

Dinsdag 28 mei Demo Hello's Connect

Op dinsdag 28 mei van 10:00 uur tot 11:00 uur geven wij een online demo over Hello's Connect, de online vacaturebank. Meld je hiervoor aan door een mail te sturen naar: hello@hellos.nl

Dinsdag 11 juni Demo buurtbemiddeling (vervolg)

Op dinsdag 11 juni van 11:00 uur tot 12:00 uur geven wij een online demo voor buurtbemiddelingsorganisaties die interesse hebben in Hello's.  Dit is een vervolg op de demo van 21 mei. Meld je aan door een mail te sturen naar: support@hellos.nl. Tot dan!

Dinsdag 25 juni Demo Hello's voor bibliotheken

Op dinsdag 25 juni van 10:00 uur tot 11:00 uur geven wij een online demo voor bibliotheken die interesse hebben in Hello's Online en Hello's Connect. Meld je hiervoor aan door een mail te sturen naar: hello@hellos.nl. Tot dan!

Vraag hier onze brochure aan