Hello's nieuws en actualiteiten

Wij houden je op de hoogte van nieuws rond Hello's, maar geven je ook updates over nieuws uit onze branche. Lees hier over demo's, events, ons nieuws en inspirerende blogs.

Evenementen

Hier zijn onze komende evenementen, demo's en webinars te vinden.

Bij Hello’s geen lek in registratiesoftware!

Lek in registratiesoftware massaal misbruikt door Hackers!

Wij ontvingen in de afgelopen dagen het bericht dat door een beveiligingslek in de Log4j-tool (hulpprogramma om logboeken van applicaties bij te houden) verschillende pogingen zijn gedaan (>800.000x) om van dit lek misbruik te maken.

Het lek is inmiddels gedicht dankzij een update. 

Vanwege het lek waarschuwde het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) voor mogelijke ransomwareaanvallen. Hackers blijken de controle over te kunnen nemen. Zelfs de beginnende hacker kan door dit lek met succes zo’n aanval uitvoeren. 

De Log4j-tool wordt o.a. gebruikt voor de populaire game Minecraft, de succesvolle streamingdienst Netflix en virusscanner McAfee. Maar ook gemeenten maken gebruik van de kwetsbare software en zijn geadviseerd om z.s.m. een update te installeren om het lek te dichten.

Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over de ernstige 
Apache Log4j2lek want na onderzoek is gebleken dat wij nergens gebruik maken van dergelijke Apache Log4j 2 software op onze servers en dus is het risico op een (data)lek op dit vlak nihil. 

Beveiliging staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Copyright: emojoez

Vraag hier onze brochure aan