Hello's nieuws en actualiteiten

Wij houden je op de hoogte van nieuws rond Hello's, maar geven je ook updates over nieuws uit onze branche. Lees hier over trainingen, events, ons nieuws en inspirerende blogs.

Hello’s blijft het veilig doen!

Ja! Hello’s blijft de enige aanbieder van een registratiesysteem in Nederland met het Extended Privacy Verified Certificaat. Waarom? Omdat wij het zelf belangrijk vinden dat we de juiste dingen doen aangaande het gebruik van persoonsgegevens. En we willen dan extra en intensief getoetst worden of onze werkwijzen, documenten, website en nog veel meer wel voldoet aan de veranderende wetgeving. Hiermee kan Hello’s aantonen dat aantoonbaar aan de verplichtingen uit de AVG wordt voldaan. Dat wil zeggen dat Hello’s grip heeft op haar processen en procedures ten aanzien van de omgang met persoonsgegevens. Hoe fijn is dat!

De afgelopen periode zijn we helemaal doorgelicht op diverse punten. Met name ook onze nieuwe website was onderwerp van gesprek. Veel kleine aanpassingen. Maar ook wel weer eyeopeners.

Dus ook aan de lezers van dit stuk wat vragen:

- Heb je een verwerkingsregister? Hou je die actueel?
- Bij Hello’s hebben wij maandelijks overleg over AVG gerelateerde punten en nemen we met het team de betrokken procedures door. Jullie ook?
- Is je registratie veranderd, bijvoorbeeld doordat je extra medische of financiële informatie gaat vragen van geregistreerden? Heb je dit wel opgenomen in de verwerkingsovereenkomst en getoetst aan de grondslagen?
- Vraag je toestemming om iemand op de verzendlijst van je nieuwsbrief te zetten? 


Zo maar wat vragen die je mogelijk triggeren dat eens na te lopen. 

Heb jij nou meer vragen en wil je eens sparren? Mail ons dan op privacy@hellos.nl 

Samen maken we een veilige keten!

Contact

Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie. 

hello@hellos.nl 023 2052 452

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Hello's en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Vraag hier onze brochure aan