Hello's nieuws en actualiteiten

Wij houden je op de hoogte van nieuws rond Hello's, maar geven je ook updates over nieuws uit onze branche. Lees hier over trainingen, events, ons nieuws en inspirerende blogs.

Met Hello's Online als registratiesysteem...

Wat als je nou 50% sneller kan registeren, 70% verbetering realiseert in jouw processen, 35% meer cliënten en/of vrijwilligers kan helpen, 45% meer activiteiten kan organiseren en nieuwe collega’s in de helft van de tijd kan inwerken, met 1 druk op de knop jouw verantwoording beschikbaar kan hebben?

  

Kan je 700% sneller inwerken;
Hello’s Online is zo makkelijk dat inwerken vrijwel tot het verleden behoort. In plaats van 8 uur inwerktijd neem je nu iemand al mee in een maximaal 1 uur tijd. Per in te werken medewerker of vrijwilliger is dat een besparing van 7 uur (700% besparing in tijd). Bij gemiddeld 10 nieuwe medewerkers of meewerkende vrijwilligers per jaar komt dit al op 70 uur tijdsbesparing!

 

Kan je leuker en beter registeren
Het hele registratiesysteem kan echt aangepast worden aan hoe jij werkt en welke taal jij gebruikt. Geen saaie database meer, maar een fris design om gebruikers intuïtief door het systeem te leiden. Handige alerts die je melden als er een actie voor je open staat, handige maillijsten en nog veel meer om jouw leven makkelijker te maken. Wat als je nou 50% sneller kan registeren, doordat je overal kan registreren en er handige snelkoppelingen zijn waardoor onnodig geklik tot het verleden behoort? Het effect dat we zien, is dat welzijnsorganisaties 35% meer cliënten en/of vrijwilligers kunnen helpen en 45% meer activiteiten kunnen organiseren. En hiermee bewijs je nog meer jouw waarde. Hoe waardevol is dat?

 

“Verslaafd aan Hello's Online, matchen gaat met zoveel gemak”

Nicolet, sociaal werker

 

Betere, efficiënte en effectieve processen
Wij kennen de welzijn, we hebben er zelf in gewerkt en daarnaast zijn wij allemaal gecertificeerd in de LEAN methodiek. Wij helpen jouw werkwijze makkelijker te maken. Per proces realiseert Hello's Online gemiddeld 70% tijdsverbetering en 45% kostenverbetering in jouw processen. En bedenk eens hoeveel meer mensen je dan kan helpen of hoe meer ontspannen het werk is.

 

Kan je zelf aanpassingen maken in het systeem
Tijd en geld besparen? Wij leiden beheerders op en deze kunnen snel en makkelijk wijzigingen aanbrengen zonder dat Hello's hierbij betrokken is.. In vergelijking met andere systemen bespaart dit al gauw bij een middelgrote welzijnsorganisatie 2100 euro per jaar. Dat is leuk!

 

Kan je makkelijk koppelen met andere systemen
Hello’s Online biedt legio functionaliteiten om jouw werk makkelijker te maken, maar schoenmaker blijf bij je leest. Hello’s Online koppelt met elk systeem en daarmee kan je handige koppelingen maken met boekhoudsystemen of websites, waarmee aanmeldingen van vrijwilligers of burgers direct in het systeem staan.

 

“Drie systemen in één; dat is toch ideaal”

Paula, medewerker Bibliotheek

 

Kan je met 1 druk op de knop alle verantwoording direct beschikbaar hebben
Niet meer weken lijstjes of eigen aantekeningen nakijken om de juiste cijfers te achterhalen, maar direct zichtbaar op jouw dashboard. Bij klanten hebben we in sommige gevallen de verzameltijd van enkele weken naar 0 teruggebracht. Stel je eens voor wat je met die overgebleven tijd kan doen.

 

Kan je medewerkers en vrijwilligers blij maken!
Een factor van geluk is of medewerkers en vrijwilligers de juiste middelen tot hun beschikking hebben en de resultaten van hun werk direct kunnen inzien.  Bij organisaties waar medewerkers en vrijwilligers geluk ervaren is 40% minder verloop. Op het meten van medewerkerstevredenheid is bij de vraag of de juiste middelen gebruikt worden 25% verbetering zichtbaar.

 

“Wie had ooit gedacht dat ik registeren leuk zou vinden!”

Gerda van der Velde, medewerker Wijkracht

 

Benieuwd wat Hello’s Online voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan een demo aan!

Contact

Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie. 

hello@hellos.nl 023 2052 452

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Hello's en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Vraag hier onze brochure aan