Hello's nieuws en actualiteiten

Wij houden je op de hoogte van nieuws rond Hello's, maar geven je ook updates over nieuws uit onze branche. Lees hier over demo's, events, ons nieuws en inspirerende blogs.

Hello’s Online: de Tinder voor vrijwilligers

De zoektocht naar hulp bij het vinden van passend vrijwilligerswerk is niet altijd makkelijk. Wat wil ik doen? Waar kan ik aanbod vinden? Dit geldt ook voor organisaties, want hoe bereik je potentiële vrijwilligers?

Wat ons opvalt is dat we steeds vaker gave campagnes voorbij zien komen, die te maken hebben met vrijwilligerswerving; van filmpjes tot digitale kennismakingen en beetje bij beetje ook weer fysieke ontmoetingen!

Bij onze klanten, maar ook bij onze eigen vrijwilligerswerk, zien we hoe belangrijk het is om gebruik te mogen maken van vaardigheden en beschikbaarheid van vrijwilligers. Een cadeau, waar je zorgvuldig mee moet omgaan!

Een inventarisatie van vaardigheden en beschikbaarheid zijn van groot belang voor het vinden van passend vrijwilligerswerk. In Hello’s Online wordt dit geregistreerd binnen de Match functionaliteit. Wanneer we deze functionaliteit aan potentiële klanten laten zien, horen we wel vaker: de functionaliteit heeft wel iets weg van de app ‘Tinder’. Een gelijk doel heeft het in ieder geval wel: de juiste match vinden!

Onlangs is de Match functionaliteit binnen Hello’s Online in een nieuw jasje gestoken. Per organisatie wordt bepaald welk puntenaantal men geeft aan hobby’s, voorkeuren, geografische wensen, gewenste activiteiten en beschikbaarheid. Hello’s Online doorzoekt vervolgens automatisch profielen van de personen die ondersteuning vragen en matcht deze met profielen van beschikbare vrijwilligers. Een voorbeeldresultaat:

Afb. 1 Hello’s Online - Een overzicht van beschikbare vrijwilligers

Nog handiger: een Google Maps kaartje geeft weer waar welke beschikbare vrijwilligers in de buurt wonen.  Bewezen is dat dit veel tijd scheelt voor medewerkers en wie wil er nu niet een hulpmiddel voor het vinden van een juiste match?!

Afb. 1 Hello’s Online - Een overzicht van Google Maps waarin de blauwe en paarse pinnetjes de beschikbare vrijwilligers zijn.

Met Hello’s Online bespaar je nu niet alleen tijd met het matchen van vrijwilligers en aanvragers van ondersteuning, maar het systeem helpt je ook de meest geschikte vrijwilliger en persoon aan elkaar te koppelen. Match made in Hello’s!

Benieuwd wat Hello’s Online voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan een demo aan!

Dinsdag 28 mei Demo Hello's Connect

Op dinsdag 28 mei van 10:00 uur tot 11:00 uur geven wij een online demo over Hello's Connect, de online vacaturebank. Meld je hiervoor aan door een mail te sturen naar: hello@hellos.nl

Dinsdag 11 juni Demo buurtbemiddeling (vervolg)

Op dinsdag 11 juni van 11:00 uur tot 12:00 uur geven wij een online demo voor buurtbemiddelingsorganisaties die interesse hebben in Hello's.  Dit is een vervolg op de demo van 21 mei. Meld je aan door een mail te sturen naar: support@hellos.nl. Tot dan!

Dinsdag 25 juni Demo Hello's voor bibliotheken

Op dinsdag 25 juni van 10:00 uur tot 11:00 uur geven wij een online demo voor bibliotheken die interesse hebben in Hello's Online en Hello's Connect. Meld je hiervoor aan door een mail te sturen naar: hello@hellos.nl. Tot dan!

Vraag hier onze brochure aan