Hello's nieuws en actualiteiten

Wij houden je op de hoogte van nieuws rond Hello's, maar geven je ook updates over nieuws uit onze branche. Lees hier over trainingen, events, ons nieuws en inspirerende blogs.

‘De Harde Leerschool’ gaat voor Hello’s Online

Rugbyen naar een betere toekomst

Goed nieuws! Hello’s heeft er weer een leuke en mooie klant bij: de Harde Leerschool.

De Harde Leerschool stoomt (jong) volwassenen vanaf 18 jaar klaar voor werk of een opleiding. Veel van deze jongeren hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Tijdens reïntegratieprogramma’s van De Harde Leerschool krijgen ze een nieuwe kans om deel te nemen aan de maatschappij. En dat doen ze met rugby. Hoe mooi is dat?!

Er wordt gestuurd op belangrijke kernwaarden zoals respect, samenwerken, plezier, discipline, passie, integriteit en solidariteit. Daarnaast leren de deelnemers ook zelfredzaamheid en vergroten ze hun zelfvertrouwen. Mede hierdoor wordt de kans op werk aanzienlijk vergroot. De Harde Leerschool kenmerkt zich door een ambitieuze houding en wil zoveel mogelijk deelnemers motiveren hun mentale en fysieke gezondheid te verbeteren. Hun motto: iedereen verdient een kans op een betere toekomst!

Bij Hello’s zijn blij dat we De Harde Leerschool kunnen helpen om hun doelen te bereiken. Dat doen we door de registratie van de deelnemers en hun activiteiten makkelijker, beter en vooral leuker te maken!

Contact

Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie. 

hello@hellos.nl 023 2052 452

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Hello's en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Vraag hier onze brochure aan