Hello's nieuws en actualiteiten

Wij houden je op de hoogte van nieuws rond Hello's, maar geven je ook updates over nieuws uit onze branche. Lees hier over demo's, events, ons nieuws en inspirerende blogs.

Evenementen

Hier zijn onze komende evenementen, demo's en webinars te vinden.

Zorgbelang Brabant Zeeland biedt ondersteuning met behulp van Hello’s

Wij vinden het belangrijk dat iedereen, ondanks ziekte, beperking, ouderdom of minder zelfredzaamheid, mee kan blijven doen in de maatschappij‘. Dat is het prachtige motto van onze nieuwe klant Zorgbelang Brabant | Zeeland.

Zorgbelang Brabant | Zeeland biedt individuele ondersteuning aan patiënten, cliënten en burgers in Brabant en Zeeland. Dit doen zij onder meer door vragen en klachten te behandelen en het geven van advies via Adviespunt Zorgbelang.

We gaan hen o.a. ondersteunen met ons registratiesysteem Hello’s Online voor het Sociaal Meldpunt Tilburg. Dit is een onderdeel van Zorgbelang. Het is een onafhankelijk meldpunt voor alle vragen en meldingen over de ondersteuning op het gebied van welzijn, zorg, wonen, jeugdhulp, werk en inkomen. Daarnaast gaan ook de klachtenfunctionarissen van Zorgbelang met Hello’s Online aan de slag. Wij zijn blij en dankbaar dat Zorgbelang Brabant | Zeeland voor ons gekozen heeft. Samen gaan we ervoor zorgen dat de registratie van alle vragen, klachten en meldingen makkelijker, beter én leuker wordt!

Zorgbelang Brabant | Zeeland is met andere Zorgbelangorganisaties verbonden in Zorgbelang Nederland. Vanuit Zorgbelang Nederland worden landelijke projecten ontwikkeld die door de Zorgbelangorganisaties worden uitgevoerd in de provincie. Zorgbelang Nederland is een krachtig landelijk netwerk met een sterke verbinding in de regio.

Vraag hier onze brochure aan