Hello's nieuws en actualiteiten

Wij houden je op de hoogte van nieuws rond Hello's, maar geven je ook updates over nieuws uit onze branche. Lees hier over trainingen, events, ons nieuws en inspirerende blogs.

Geslaagd: Hello’s Online doet het nog steeds veilig!

We vinden het bij Hello’s superbelangrijk dat er goed met (jouw) gegevens om wordt gegaan. Daarom laten wij onze systemen regelmatig testen door onafhankelijke experts. Dit is geen eenmalige activiteit maar een continu proces.

Onafhankelijke experts hebben afgelopen maand wederom testen uitgevoerd om te zien hoe onze techniek ervoor staat. Deze testen hielden onder andere in dat deze experts zich voordeden als hacker. Ze hebben op allerlei manieren geprobeerd om ongeautoriseerd in ons systeem te komen. Dit is ze weer niet gelukt. Sterker nog: ze werden op een blacklist gezet. Super goed dus!

Verder hebben ze getest wat er zou gebeuren als ze het inlog-account van iemand anders konden binnenkomen. Ook hier bleken de resultaten goed. Ze konden bijvoorbeeld geen andere accounts overnemen of op de server gevaarlijke bestanden uploaden. Een prettig idee.

Waarom deze tests?

De testen hebben als doel het vaststellen van de status van getroffen beveiligingsmaatregelen binnen Hello’s Online en gerelateerde IT- infrastructuur (o.a. de server en firewall). Gedurende een penetratietest wordt geprobeerd om ongeautoriseerde toegang te krijgen tot gevoelige informatie en de IT-infrastructuur van Hello’s. En we zijn wederom geslaagd! Niet voor niets is Hello’s Online het enige Privacy Verified Extended registratiesysteem.

Zoals gezegd vinden we het belangrijk dat jouw gegevens, die van je medewerkers, vrijwilligers en cliënten veilig zijn in ons systeem. Daarnaast is het uitvoeren van een Data Protection Impact Assessment (DPIA) in veel gevallen onder de AVG verplicht. Vooral wanneer je heel veel informatie of juist gevoelige informatie, zoals medische informatie, opslaat.

Wij zijn dan wel gecertificeerd, maar ook onze klanten kunnen nog stappen maken. Een veilige keten vinden wij erg belangrijk. Om dit waar te maken, heeft Privacy Verified een passend aanbod voor iedere klant van Hello’s. Wil je weten wat dat aanbod is, neem dan contact met ons op!

Contact

Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie. 

hello@hellos.nl 023 2052 452

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Hello's en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Vraag hier onze brochure aan