Hello's nieuws en actualiteiten

Wij houden je op de hoogte van nieuws rond Hello's, maar geven je ook updates over nieuws uit onze branche. Lees hier over demo's, events, ons nieuws en inspirerende blogs.

In het zonnetje: onze analytische architect Karel van der Kuijl

De start van Hello’s Online

Bij de start van Hello’s heb ik al het programmeerwerk voor Hello’s Online (Old Gen) gedaan samen met het designwerk van Jorick. Gedurende de tijd werd het systeem steeds verder uitgebreid en hoe meer klanten Hello’s kreeg, werd het ook duidelijker dat iedere klant andere processen had. Na verloop van tijd werd duidelijk dat we de klanten nog beter wilden bedienen.

Al brainstormend kwamen we tot de conclusie dat we een nieuw systeem wilden bouwen. Hiervoor konden we alles wat we geleerd hadden weer meenemen om te voldoen aan alle wensen. Dat ben ik destijds uit gaan werken, want de grootste wens was meer flexibiliteit. Met de wens dat het systeem zich kan aanpassen aan de organisatie en iedere organisatie zelf modules kan instellen. Heel gaaf, heel complex, maar ook heel gebruiksvriendelijk. Je hoeft geen modules meer te zien die je niet gebruikt. Dat werd Hello’s Next Gen, de nieuwe versie van Hello’s Online.

 

Evolutie

Inmiddels hebben we een team van 8 ontwikkelaars die hieraan werkt. Er zijn nog zoveel mooie dingen te ontwerpen in Hello’s Online.

Om meerdere redenen vind ik Hello’s leuk om aan te werken. We zijn heel goed geslaagd om neer te zetten wat onze oorspronkelijke visie was met dit project, een superflexibel systeem wat ik in andere systemen niet terug zie. We hebben iets neergezet wat kwalitatief heel goed is, daar ben ik heel trots op. Het is mooi om hier met een heel team aan te werken en te onderhouden. En persoonlijk vind ik het leuk dat het systeem zo’n evolutie heeft doorgemaakt en Hello’s zo gegroeid is. Dit geeft mij veel voldoening.

 

Door ontwikkelen

Er zijn nog zoveel toffe dingen te bouwen in het systeem. Door de schaal van Hello’s, met al zijn losse systemen, heeft het ons ook heel veel nieuwe dingen geleerd.

Daarnaast zijn we ook altijd bezig met het systeem veilig houden. Recent is dat nog extern getest en daar zijn we heel goed doorheen gekomen en daarnaast hebben we een ISO- en NEN-certificering, dit toont aan dat we voldoen aan de internationale normen. Daar zijn we trots op!

 

Trots

Ik ben het meest trots op de kern, het idee dat je zelf modules kan bouwen, zelf kan bepalen wat voor velden erin komen. Dat is wat het systeem echt uniek maakt.

Het is ook mooi om te zien dat grote, beursgenoteerde bedrijven, die miljarden waard zijn soms als systeem (wereldwijd) niet bereikbaar zijn. Ook bij dat soort grote bedrijven gebeurt dat nog wel vaak. Ik ben er trots op dat wij met een relatief klein team nog nooit offline zijn geweest. 

 

Toekomst

Hard bezig blijven met de missie om het beste, leukste en gebruiksvriendelijke systeem te zijn. Ik kijk uit naar de groei die Hello’s gaat doormaken en de uitdagingen die ons dat gaat geven op het gebied van schaalbaarheid en het door ontwikkelen van het systeem. Er zijn altijd dingen die beter kunnen, nieuwe functionaliteiten bedenken en koppelingen met andere systemen. Het is leuk om hier nu met een team aan te werken.

Vraag hier onze brochure aan