Hello's nieuws en actualiteiten

Wij houden je op de hoogte van nieuws rond Hello's, maar geven je ook updates over nieuws uit onze branche. Lees hier over trainingen, events, ons nieuws en inspirerende blogs.

In het zonnetje: onze eigen Implementatie Specialist Demi van Holk

Goedendag! Mijn naam is Demi van Holk, en ik ben begin september gestart als projectleider bij Hello’s. Ik kom oorspronkelijk uit Haarlem en ben momenteel 22 jaar oud. Ik ben in Juni 2023 afgestudeerd van de Hogeschool in Amsterdam in Creative Business.

Wat me in de eerste plaats inspireerde om bij dit bedrijf te komen werken, was de oprechte toewijding aan innovatie en de kans om bij te dragen aan het creëren van impactvolle oplossingen. Werken in het sociaal domein en echt een verschil maken trok mij ontzettend aan.

In mijn nieuwe rol ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van klanten om binnen Hello’s te werken, waarbij ik me voornamelijk richt op migratie klanten die van het oude systeem overgaan naar ons next-gen systeem. Naast mijn rol als projectleider ben ik ook bezig met de technische kant van Hello’s, zoals het testen van nieuwe functionaliteiten en API’s.

Buiten het werk heb ik een passie voor voetbal (kijken) en gamen. Wat me in staat stelt om een gezonde balans tussen werk en privéleven te behouden. Dit helpt me om met frisse energie terug te keren naar mijn werk en nieuwe perspectieven te brengen.

Op dit moment ben ik betrokken bij verschillende projecten, waaronder de Vecozo berichtenverkeer koppeling en het bereiden van interactieve handleidingen.

Tot slot wil ik graag benadrukken dat ik ontzettend enthousiast ben om hier te zijn en deel uit te maken van dit geweldige team. Als er ooit vragen of suggesties zijn, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Laten we samen aan een succesvolle toekomst bouwen waarin registreren makkelijker, beter en leuker is!

Contact

Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie. 

hello@hellos.nl 023 2052 452

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Hello's en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Vraag hier onze brochure aan