Hello's nieuws en actualiteiten

Wij houden je op de hoogte van nieuws rond Hello's, maar geven je ook updates over nieuws uit onze branche. Lees hier over trainingen, events, ons nieuws en inspirerende blogs.

In het zonnetje: onze eigen Implementatie Specialist Leana van den Akker

Hoi! Ik ben Leana en ik ben projectleider binnen Hello’s. Als projectleider begeleid ik nieuwe klanten tijdens de implementatie van hun nieuwe registratiesysteem, maar ook bestaande klanten met de migratie naar Hello’s Next Gen.

Wat mij inspireerde om bij Hello’s te gaan werken is de visie van het bedrijf en de persoonlijke band die de eigenaren en werknemers hebben met alle klanten. Daarnaast is er bijzonder veel aandacht voor nieuwe medewerkers tijdens het inwerktraject, waarbij je de kans krijgt om stapsgewijs het systeem goed te leren kennen.

Voordat ik bij Hello’s terecht kwam deed ik software implementaties bij grote bedrijven, waarbij ik ook in de positie van de klant heb gezeten. Hierdoor weet ik goed wat onze klanten intern doormaken tijdens een implementatie. Helaas bleek dit niet helemaal voor mij weggelegd te zijn. Om die reden heb ik de overstap gemaakt naar het kleinschaligere Hello’s, wat mij erg goed bevalt!

Naast mijn werk als projectleider, heb ik een grote passie voor reizen en koken. Ook motorrijden doe ik erg graag. Daarnaast heb ik de intentie om binnenkort wat vrijwilligerswerk op te pakken, om mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij en om nog beter de werkzaamheden en behoeftes van onze klanten te begrijpen. 

Contact

Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie. 

hello@hellos.nl 023 2052 452

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Hello's en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Vraag hier onze brochure aan