Hello's nieuws en actualiteiten

Wij houden je op de hoogte van nieuws rond Hello's, maar geven je ook updates over nieuws uit onze branche. Lees hier over trainingen, events, ons nieuws en inspirerende blogs.

In het zonnetje: onze eigen Architect Implementatie Niels Neuvel

Na mijn opleiding Informatica en Informatiekunde ben ik via mijn eindstage, waarin mijn opdracht het ontwerpen van een telefonieplatform via internet (VoIP) was, in de telecombranche beland. Ik startte met het configureren van telecomsystemen en beantwoorden van klantvragen. Ik kreeg steeds meer een adviserende rol om de telefonische bereikbaarheid van voornamelijk de klantenserviceafdeling te verbeteren om uiteindelijk als projectleider/ consultant de gehele telefonische bereikbaarheid van bedrijven te optimaliseren en nieuwe implementaties te realiseren.  

Met mijn ruime ervaring in het begeleiden van projecten en het inregelen van systemen versterk ik nu het Hello’s team in de functie van Projectleider. Een hele nieuwe branche, groeiend bedrijf, de vele mogelijkheden jezelf verder te ontplooien maar ook het vertrouwde van de werkzaamheden behorende bij de functie waren voor mij de aanleiding om de overstap naar Hello’s te maken. Leuk is ook dat ik in het verleden al eens met Michel heb samengewerkt bij dezelfde werkgever en dat geeft ook gelijk iets heel vertrouwds! 

Als projectleider ben ik verantwoordelijke voor het hele implementatietraject van een nieuwe klant. Ik houd de planning in de gaten, adviseer over de juiste invulling van het systeem en zorg dat de klantomgeving naar wens is geconfigureerd. Ook een belangrijke taak is het verzorgen van trainingen aan de medewerkers die het systeem gaan gebruiken zodat zij snel en makkelijk kunnen registreren, daar doen we het uiteindelijk natuurlijk voor! 

Naast het werk doe ik graag aan wielrennen. Met het sporten en buiten zijn in de natuur kan je je hoofd even helemaal leegmaken! Ook Luister ik veel naar muziek en kan ik heel erg genieten van het afspelen van LP’s. Ook een momentje van rust en weg uit de drukte van alle dag.  

Contact

Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie. 

hello@hellos.nl 023 2052 452

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Hello's en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Vraag hier onze brochure aan