In het zonnetje: Netty Struyk van Bibliotheek Zuid Hollandse Delta

Voor de rubriek “In het zonnetje” hebben wij een zoomafspraak met Netty Struyk.

Netty werkt al meer dan 20 jaar bij Bibliotheek Zuid Hollandse Delta en de laatste jaren met veel plezier als secretarieel / administratief medewerkster. Zij is samen met haar collega verantwoordelijk voor diverse secretariële en administratieve werkzaamheden. "Werken bij Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta is leuk en dynamisch" zegt Netty. Geen dag is hetzelfde.

Netty vertelt ons dat zij met Hello’s Online zijn gaan werken vanwege de samenwerking met de Bibliotheek De Boekenberg. De Boekenberg werkte namelijk al naar tevredenheid met Hello’s Online en daardoor heeft ook Zuid Hollandse Delta de overstap naar Hello’s Online gemaakt.

Waar wordt Hello’s Online binnen de organisatie o.a. voor gebruikt?

Netty verzorgt de administratie van het project “de Bibliotheek op school” . Binnen dit project werken bibliotheken, gemeenten en scholen structureel samen aan taalontwikkeling, leesbevordering en mediawijsheid van kinderen. Doel is kinderen te stimuleren om meer te lezen, op school en thuis.

Netty verwerkt de project gerelateerde data in Hello’s Online, waardoor het project administratief heel overzichtelijk is geworden. Data die verwerkt worden zijn o.a. de verschillende aangeboden programma’s, het aantal leerlingen per school die deelnemen aan een programma. De contactgegevens van de scholen en de gemaakte uren van bepaalde projecten.

Omdat Netty de projectgegevens overzichtelijk verwerkt wordt de verkregen subsidie goed onderbouwd en dat is weer gunstig voor nieuwe subsidieaanvragen.

In eerste instantie zag Netty het werken met Hello’s Online niet als een tijdsbesparing, omdat alle bestaande gegevens ingevoerd diende te worden. Dit kostte natuurlijk tijd, maar nu ervaart zij de voordelen. Vooral door de kloppende cijfers die uit het systeem rollen. Geen geschatte resultaten meer, nee gewoon duidelijke cijfers. Hierdoor wordt de administratie leuker!

Netty is vooral te spreken over de vele mogelijkheden die Hello’s Online biedt. Individuele wensen kunnen heel eenvoudig verwerkt worden. Gewoon werken in je eigen vaktaal, want alle werk gerelateerde termen (jargon) worden gewoon in het systeem opgenomen. Geen standaard pakket maar een compleet software pakket op maat.

Netty is binnen de organisatie de Hello’s admin en onze contactpersoon. Ze geeft uitleg aan haar (nieuwe) collega’s, zodat iedereen binnen de organisatie ervaart dat alles makkelijker, beter en leuker wordt!

Wij stelde Netty nog de volgende vragen:

Wat houdt je werk precies in?
Samen met mijn collega Bep verzorgen wij de secretariële werkzaamheden. Denk dan aan bv beantwoorden e-mail, telefoon, management ondersteuning, planning verhuur ruimtes, planning roosters, facturering, financiële ondersteuning,  voorraad beheer. Eigenlijk is het teveel om op te noemen. Daarnaast hebben we allebei onze eigen “specialiteit”.  Zo verzorg ik de administratie voor onze leesconsulenten die werkzaam zijn op inmiddels 74 scholen binnen onze regio.

Hoe ben je in deze functie terechtgekomen?
Bijna 20 jaar geleden ben ik binnen de bibliotheek komen werken als frontoffice medewerkster. In de loop der jaren heb ik in verschillende vestigingen gewerkt en kennis opgedaan van alle kanten van ons mooie bibliotheekwerk. Van boeken opruimen, klantenservice, klassikaal ruilen, jeugdactiviteiten begeleiden tot op dit moment mijn functie binnen het secretariaat en team ondersteuning.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De afwisseling binnen mijn werk. Geen enkele werkdag is hetzelfde. Elke werkdag zorgt toch weer voor een uitdaging om alles in “goede” banen te leiden en aan te sturen.

lees hier alle ervaringen Bekijk de ervaringen van onze opdrachtgevers
 • Nooit gedacht dat het inrichten en bijhouden van een vacaturebank zo vanzelf zou gaan
  Hannie
  Vrijwilligersmakelaar
 • Het is prettig dat Hello's ons werkveld kent, dat schakelt makkelijk
  Else
  Directeur
 • Na lang zoeken een oplossing gevonden met deze vacaturebank voor maatschappelijke stages!
  Marieke
  MAS coördinator
 • Een registratiesysteem zoals het bedoeld is: ondersteunend aan de werkzaamheden
  Leroy
  Teammanager
 • Hello’s is een laagdrempelige organisatie, doe maar gewoon, dat is het motto!
  Sintineke
  Management assistent
 • In één opslag de belangrijkste informatie zien die ik nodig heb!
  Friso
  Manager Welzijn
 • Wie had ooit gedacht dat ik registeren leuk zou vinden!
  Gerda
  Mantelzorgconsulent
 • Verslaafd aan Hello's Online, matchen gaat met zoveel gemak
  Nicolet
  Sociaal werker
 • Drie systemen in één; dat is toch ideaal
  Paula
  Vrijwilligercoördinator bibliotheek
 • Matchen was nog nooit zo leuk en makkelijk!
  Karin
  Sociaal werker
 • Hello's stimuleert het contact tussen mensen, medewerkers en buurtbewoners.
  Wouter
  Directeur & bestuurder

Contactformulier

Heb je een vraag, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je direct een afspraak inplannen? Laat dan hieronder een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je direct meer informatie?

Neem dan contact met Helene op via 023-2052 452 of e-mail naar

hello@hellos.nl

Contact

Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie. 

hello@hellos.nl 023 2052 452

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Hello's en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Download hier de Whitepaper