Hello's nieuws en actualiteiten

Wij houden je op de hoogte van nieuws rond Hello's, maar geven je ook updates over nieuws uit onze branche. Lees hier over trainingen, events, ons nieuws en inspirerende blogs.

Breaking news: Echte knoppencursus registratiesysteem in samenwerking met de WWZ Academie

Wij zijn trots om aan te kondigen dat de WWZ Academie op 1 november voor de eerste keer een praktische knoppencursus voor het werken met een gemeentelijk registratiesysteem heeft kunnen aanbieden: de training Registratie Essentials voor het Sociaal Domein!

Het is nog geen enkel opleidingsinstituut in het sociaal domein gelukt om een echte knoppencursus aan te bieden om te leren omgaan met een gemeentelijk registratiesysteem. Daarom is het moeilijk voor opleiders om deze training op een praktische manier aan te bieden. Dit terwijl veel detacheerders en gemeenten vragen aan hun sollicitanten om ervaring met registratiesystemen.

Eerder dit jaar heeft de WWZ Academie tweemaal een training aangeboden, waarbij ze tijdens een live webinar lieten zien hoe het systeem eruit ziet en wat je waar kunt vinden. Ook andere opleiders doen het noodgedwongen op deze manier.

Dat hoeft nu niet meer!

De WWZ Academie kan met behulp van Hello’s Online deze training wel op een praktische manier aanbieden. Je kan nu zelf aan de slag en van alles doen in het systeem. Hello’s Online is een intuïtief en flexibel systeem, waarbinnen een leerplatform is gemaakt met dezelfde principes (en meer) als Bijvoorbeeld Suite4Zorg met de mogelijkheid tot het invoeren en aanmaken van personen, organisaties, verslagen en beschikkingen.

De eerste training vond plaats op 1 november

De eerste training vond in de vorm van een live webinar plaats op woensdagochtend 1 november. Tijdens dit webinar leerde je hoe je personen en organisaties invoert en een verslag en een beschikking verwerkt in het systeem. Dit deed je fysiek tijdens het webinar.

Deze eerste keer heeft de WWZ Academie de training exclusief aangeboden aan haar cursisten van het Jaarprogramma Sociaal Domein Compleet en het Halfjaarprogramma Wmo consulent Plus. Dit was een try-out, zodat ze, indien nodig, daarna nog dingen konden verbeteren aan de training.

Met de volledige training Registratie Essentials voor het Sociaal Domein leer je:

Ter voorbereiding:

-  Hoe je een verslag schrijft naar aanleiding van een huisbezoek
-  Hoe je een beschikking maakt op basis van een fictieve casus

Tijdens het webinar:

-  Hoe je omgaat met een gemeentelijk registratiesysteem en hoe je daarin het verslag en de beschikking verwerkt

Na het webinar heb je nog drie maanden toegang tot Hello’s Online om te kunnen oefenen en indien nodig vragen te stellen.

Wanneer kun jij meedoen?

Heb jij interesse in deze training, laat het de WWZ academie weten, want dan organiseren zij er een speciaal voor onze eigen klanten. Als je hieraan mee wilt doen, schrijf je dan in via deze link. De investering is € 349,-. Hello’s heeft hier geen enkel commercieel belang bij overigens, maar ziet de noodzaak voor deze training en support deze actie.

Contact

Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie. 

hello@hellos.nl 023 2052 452

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Hello's en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Vraag hier onze brochure aan