Hello's nieuws en actualiteiten

Wij houden je op de hoogte van nieuws rond Hello's, maar geven je ook updates over nieuws uit onze branche. Lees hier over demo's, events, ons nieuws en inspirerende blogs.

Evenementen

Hier zijn onze komende evenementen, demo's en webinars te vinden.

Snel zicht op het effect van Welzijn op Recept

Samen met Good2Consult presenteerden wij op 31 mei aan onze relaties een nieuwe en gemakkelijke manier om de resultaten van een verwijstraject via Welzijn op Recept te registreren. Dit helpt welzijnsorganisaties en huisartsen om inzichtelijk te maken wat het effect is van de inzet van welzijnscoaches, én welke andere zorg en ondersteuning daarmee is voorkomen. Deze effectmeting is een waardevolle toevoeging aan de methodiek van Welzijn op Recept. 


Nieuwe module in Hello’s Online

De oplossing bestaat uit de het meten van het effect van welzijnscoaches met de Preventiecalculator (Good2Consult), plus een gemakkelijke registratie van klantgesprekken, vermeden zorg en de rapportage daarvan met ons flexibel on-line systeem. De gebruikers van Hello’s Online kunnen deze module toevoegen aan hun huidige pakket.


Eenvoudig de effecten registreren

Met een korte instructie over de werkwijze door Good2Consult zijn welzijnscoaches in staat om zowel het effect op de positieve gezondheid te meten, alsook de medische zorg die hiermee is voorkomen. Daarnaast kunnen ze ook aangeven welke voorzieningen vanuit Wmo, Participatiewet, Jeugdwet of Wet Langdurige Zorg hiermee zijn vermeden. Ons Hello’s Online is een overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken registratiesysteem voor welzijnsorganisaties. De Welzijn op Recept module is snel en compact in gebruik. De vermeden voorzieningen zijn eenvoudig aan te vinken en op maat toe te voegen. Op basis van de in ons systeem geregistreerde gegevens kan men zelf rapportages, berekeningen en dashboards maken met één druk op de knop. 


Advies en validatie van de uitkomsten

Good2Consult kan desgewenst periodiek deze case-berekeningen met u analyseren en de werkwijze en effecten met uw team evalueren. Op basis daarvan kunt u met een gevalideerd adviesrapport van Good2Consult de eigen organisatie en (subsidie)partners informeren over de effecten en besparingen. 
Uit deze onderzoeken blijkt dat de doorverwijzing van huisarts of thuiszorg naar de welzijnscoach per casus gemiddeld 3.000 tot 4.000 euro aan zorg en ondersteuning bespaart.


Optimaliseren van de werkwijze

Door de samenwerking van Good2Consult met het landelijk kennisnetwerk Welzijn op Recept en ons registratiesysteem is het mogelijk om de werkwijze verder te optimaliseren. Dat begint met een korte zelfscan samen met een erkend WOR adviseur. Tevens kunt u de gemeten resultaten (geanonimiseerd) met Welzijn op Recept delen als bijdrage aan het landelijk onderzoek. 

 

Zoek jij een overzichtelijke registratie, rapportage en zoek je ondersteuning van een systeem, dat laat zien waar jouw meerwaarde als Welzijnscoach zit? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende korte demo

Wil je direct meer informatie over de module Welzijn op Recept? Vul dan hier je gegevens in en ontvang de gratis kenniswebinar direct in je inbox. 

Vraag hier onze brochure aan