Snel zicht op het effect van Welzijn op Recept

Samen met Good2Consult presenteerden wij op 31 mei aan onze relaties een nieuwe en gemakkelijke manier om de resultaten van een verwijstraject via Welzijn op Recept te registreren. Dit helpt welzijnsorganisaties en huisartsen om inzichtelijk te maken wat het effect is van de inzet van welzijnscoaches, én welke andere zorg en ondersteuning daarmee is voorkomen. Deze effectmeting is een waardevolle toevoeging aan de methodiek van Welzijn op Recept. 


Nieuwe module in Hello’s Online

De oplossing bestaat uit de het meten van het effect van welzijnscoaches met de Preventiecalculator (Good2Consult), plus een gemakkelijke registratie van klantgesprekken, vermeden zorg en de rapportage daarvan met ons flexibel on-line systeem. De gebruikers van Hello’s Online kunnen deze module toevoegen aan hun huidige pakket.


Eenvoudig de effecten registreren

Met een korte instructie over de werkwijze door Good2Consult zijn welzijnscoaches in staat om zowel het effect op de positieve gezondheid te meten, alsook de medische zorg die hiermee is voorkomen. Daarnaast kunnen ze ook aangeven welke voorzieningen vanuit Wmo, Participatiewet, Jeugdwet of Wet Langdurige Zorg hiermee zijn vermeden. Ons Hello’s Online is een overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken registratiesysteem voor welzijnsorganisaties. De Welzijn op Recept module is snel en compact in gebruik. De vermeden voorzieningen zijn eenvoudig aan te vinken en op maat toe te voegen. Op basis van de in ons systeem geregistreerde gegevens kan men zelf rapportages, berekeningen en dashboards maken met één druk op de knop. 


Advies en validatie van de uitkomsten

Good2Consult kan desgewenst periodiek deze case-berekeningen met u analyseren en de werkwijze en effecten met uw team evalueren. Op basis daarvan kunt u met een gevalideerd adviesrapport van Good2Consult de eigen organisatie en (subsidie)partners informeren over de effecten en besparingen. 
Uit deze onderzoeken blijkt dat de doorverwijzing van huisarts of thuiszorg naar de welzijnscoach per casus gemiddeld 3.000 tot 4.000 euro aan zorg en ondersteuning bespaart.


Optimaliseren van de werkwijze

Door de samenwerking van Good2Consult met het landelijk kennisnetwerk Welzijn op Recept en ons registratiesysteem is het mogelijk om de werkwijze verder te optimaliseren. Dat begint met een korte zelfscan samen met een erkend WOR adviseur. Tevens kunt u de gemeten resultaten (geanonimiseerd) met Welzijn op Recept delen als bijdrage aan het landelijk onderzoek. 

 

Zoek jij een overzichtelijke registratie, rapportage en zoek je ondersteuning van een systeem, dat laat zien waar jouw meerwaarde als Welzijnscoach zit? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende korte demo

Wil je direct meer informatie over de module Welzijn op Recept? Vul dan hier je gegevens in en ontvang de gratis kenniswebinar direct in je inbox. 

lees hier alle ervaringen Bekijk de ervaringen van onze opdrachtgevers
 • Drie systemen in één; dat is toch ideaal
  Paula
  Vrijwilligercoördinator bibliotheek
 • Een registratiesysteem zoals het bedoeld is: ondersteunend aan de werkzaamheden
  Leroy
  Teammanager
 • Hello's stimuleert het contact tussen mensen, medewerkers en buurtbewoners.
  Wouter
  Directeur & bestuurder
 • In één opslag de belangrijkste informatie zien die ik nodig heb!
  Friso
  Manager Welzijn
 • Verslaafd aan Hello's Online, matchen gaat met zoveel gemak
  Nicolet
  Sociaal werker
 • Nooit gedacht dat het inrichten en bijhouden van een vacaturebank zo vanzelf zou gaan
  Hannie
  Vrijwilligersmakelaar
 • Na lang zoeken een oplossing gevonden met deze vacaturebank voor maatschappelijke stages!
  Marieke
  MAS coördinator
 • Het is prettig dat Hello's ons werkveld kent, dat schakelt makkelijk
  Else
  Directeur
 • Wie had ooit gedacht dat ik registeren leuk zou vinden!
  Gerda
  Mantelzorgconsulent
 • Hello’s is een laagdrempelige organisatie, doe maar gewoon, dat is het motto!
  Sintineke
  Management assistent
 • Matchen was nog nooit zo leuk en makkelijk!
  Karin
  Sociaal werker

Contactformulier

Heb je een vraag, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je direct een afspraak inplannen? Laat dan hieronder een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je direct meer informatie?

Neem dan contact met Helene op via 023-2052 452 of e-mail naar

hello@hellos.nl

Contact

Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie. 

hello@hellos.nl 023 2052 452

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Hello's en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Download hier de Whitepaper