Een goed begin is het halve werk

De titel moet menig persoon bekend voorkomen, een aloude waarheid die nog altijd actueel is. Deze zin heb ik vroeger vaak van mijn vader moeten horen en fladdert regelmatig in mijn hoofd wanneer er binnen Hello’s een start gemaakt wordt met iets nieuws.

 

Implementaties
Zo is bij implementaties van Hello’s Online een goede start ook van belang. Naast getrainde interne projectleiders is het van belang na het geven van training aan medewerkers en/of vrijwilligers  om voortvarend van start te gaan. In veel gevallen, binnen welzijns- of vrijwilligersorganisaties, is het zo dat de interne projectleider nog andere taken heeft, iets dat niet meer dan logisch is. De tijd ontbreekt om de interne schakel en vraagbaak te kunnen zijn, die men vaak wel van tevoren voor ogen had. 

Inmiddels kunnen wij uit ervaring zeggen dat het regelmatig werken met een nieuw systeem, zeker in de eerste maanden, van cruciaal belang is. Training zit nog vers in het geheugen, draagvlak is (veelal) aanwezig en het enthousiasme van medewerkers werkt stimulerend en motiverend.

 

Samen
Wij snappen dat er meer is dan Hello’s Online na een implementatie. Organisaties zijn vaak volop in beweging en medewerkers hebben meer aan hun hoofd dan registeren, zo ook de interne projectleider(s).  We hebben gemerkt en ondervonden dat extra ondersteuning van Hello’s, met name in de eerste 6-8 weken, als prettig wordt ervaren. 

Vanuit Hello’s wordt een medeweker voor een periode van 6 tot 8 weken gedetacheerd bij de organisatie. Deze persoon is een extra vraagbaak voor de interne projectleiders, maar kan ook wanneer nodig (extra) training verzorgen, uitleg geven in de vorm van filmpjes of heeft een één op één afspraak met een medewerker. Uiteraard wordt dit afgestemd met de wens van de organisatie.

 

Resultaat
Wij leren de klant op deze manier goed kennen en de klant ons. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Het resultaat is hiermee meer dan sec een registratiesysteem opleveren. Alle praktische ervaringen delen we met de klant en de klant met ons. Zo investeren we in een duurzame relatie.

 

Benieuwd wat Hello's voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan. Wij laten je graag de mogelijkheden zien!

lees hier alle ervaringen Bekijk de ervaringen van onze opdrachtgevers
 • Na lang zoeken een oplossing gevonden met deze vacaturebank voor maatschappelijke stages!
  Marieke
  MAS coördinator
 • Het is prettig dat Hello's ons werkveld kent, dat schakelt makkelijk
  Else
  Directeur
 • Matchen was nog nooit zo leuk en makkelijk!
  Karin
  Sociaal werker
 • Wie had ooit gedacht dat ik registeren leuk zou vinden!
  Gerda
  Mantelzorgconsulent
 • Nooit gedacht dat het inrichten en bijhouden van een vacaturebank zo vanzelf zou gaan
  Hannie
  Vrijwilligersmakelaar
 • Verslaafd aan Hello's Online, matchen gaat met zoveel gemak
  Nicolet
  Sociaal werker
 • Drie systemen in één; dat is toch ideaal
  Paula
  Vrijwilligercoördinator bibliotheek
 • Hello's stimuleert het contact tussen mensen, medewerkers en buurtbewoners.
  Wouter
  Directeur & bestuurder
 • In één opslag de belangrijkste informatie zien die ik nodig heb!
  Friso
  Manager Welzijn
 • Een registratiesysteem zoals het bedoeld is: ondersteunend aan de werkzaamheden
  Leroy
  Teammanager
 • Hello’s is een laagdrempelige organisatie, doe maar gewoon, dat is het motto!
  Sintineke
  Management assistent

Contactformulier

Heb je een vraag, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je direct een afspraak inplannen? Laat dan hieronder een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je direct meer informatie?

Neem dan contact met Helene op via 023-2052 452 of e-mail naar

hello@hellos.nl

Contact

Hello’s Online is een online flexibel, eigentijds registratiesysteem dat te gebruiken is voor individuele registraties, collectieve activiteiten, vrijwilligerswerk en managementinformatie. 

hello@hellos.nl 023 2052 452

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Hello's en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Download hier de Whitepaper